Winkelwagen
Afrekenen
Afgerond

Wat is nu precies het probleem met de huidige fietstassen?

Ik heb proefondervindelijk vastgesteld dat een een fietstas aan je bagagadrager handig is maar dat je hem:

  • in de winkel op je schouder wilt hangen om vol te laden met boodschappen (eerst even een zelfscan pakken);
  • dat als je buiten bent of een stukje gaat wandelen je hem als rugzak mee wilt nemen.

Dat is nu precies wat de ValkPro oplost. Hij kan aan je bagagedrager en als je in de winkel bent kun je gebruik maken van de schouderriem om zo eenvoudig je tas te vullen. Geloof me, dit boodschappen doen was met een andere soort tas een worsteling.

Daarnaast heb ik ontdekt dat als ik bijvoorbeeld ga fietsen ik ook nog wel eens een stuk wil wandelen. Ik laat de tas dan liever niet op de fiets en met de rugzakfunctie van de ValkPro kan ik dus gaan wandelen en nog steeds mijn handen vrij hebben.

Veilig & vertrouwd bestellen