Winkelwagen
Afrekenen
Afgerond

Over ons

getyourlifebag is ontstaan door de zoektocht naar de ideale fietstas. Het is een initiatief van BlueNow en Internetmensen.nl. Als fervent zakelijke fietsers waren we samen op zoek naar een tas die je zowel op je rug, over je schouder en aan je bagagedrager kan meenemen. Deze tas moest robuust en waterdicht zijn en je moet er mee gezien willen worden. Dat is gelukt met de ValkPro van Valkental.

Daarnaast was het voor ons belangrijk dat de tas duurzaam is door het gebruik van gerecycled materiaal. Alle tassen die wij verkopen worden gemaakt met rPET, rPEt is gerecycled PET materiaal, afkomstig uit de door de consument gebruikte en ingezamelde (fris)drankflessen. Deze ingezamelde flessen komen terecht bij bedrijven die de flessen op materiaal sorteren en daarna door een streng gemonitord sorteer-, maal- en wasproces leiden. Na het smelten van dit schone gerecyclede plastic ontstaat er nieuw materiaal: rPET.

Het gebruik van rPET zorgt voor een sterk verminderde CO2 voetafdruk (ook wel carbon footprint genoemd) én reductie van afval. Met deze recyclebare oplossing wordt een enorm impactvolle stap gemaakt in verduurzaming. Daarom is rPET een prachtig alternatief voor de traditionele plastic verpakkingen.

Naast het gebruik van rPET hebben wij met de fabrikant afgesproken dat ze 1 boom planten voor elke tas die we van ze kopen.

Wij vertegenwoordigen sinds 2022 Valkental in Nederland en werken nauw samen aan de ontwikkeling van deze robuuste waterdichte fietstas. Op dit moment zijn wij de enige officiële wederverkoper in Nederland.

BlueNow heeft in haar bestaan meerdere merken vertegenwoordigd en heeft sinds 2013 enkele honderduizenden producten geleverd aan klanten in Nederland en België.

Heb je een vraag of suggestie stuur dan een email naar getyourlifebag@bluenow.nl Wil je de tas eens testen? Stuur ons ook een email.

Onze gegevens

Bezoekadres:
Osloweg 1, 9723 BE te Groningen

Bereikbaarheid:
Dagelijks tussen 09:00 en 17:00

E-mailadres: getyourlifebag@bluenow.nl

Telefoonnummer: +31(0)6 – 430 44 656

KvK-nummer: 28107139

Btw-identificatienummer: NL001443296B67

Veilig & vertrouwd bestellen