Winkelwagen
Afrekenen
Afgerond

Garantie en klachten

Garantie

Onze garanties

Hoe gaan wij om met garanties voor consument kopers?

Je krijg van ons als koper altijd 30 dagen de tijd om een product te beoordelen en binnen die 30 dagen terug te sturen.

Consument Koper kan dus zonder opgave van redenen gekochte producten terugsturen zonder dat we moeilijk doen.

Wij vergoeden het aankoopbedrag minus de verzendkosten en storten dit binnen 14 dagen (als we de goederen retour hebben ontvangen) terug op kopers rekening.

Verzendkosten voor het retourneren vergoeden we niet. Een uitzondering op de afkoelingsperiode zijn speciaal bestelde of op verzoek op maat gemaakte producten. Enkele voorbeelden daarvan zijn: in opdracht gemonteerde fittingen en onze op maat geknipte textielkabels.

Foto’s versus echte kleuren

Ondanks dat we werken met professionele fotografen kan het voorkomen dat de kleuren in het echt afwijken van wat u ziet op de site. Dit kunnen wij niet voorkomen en wij adviseren u samples aan te vragen als u grotere orders plaatst.

Garantie

Elk door ons geleverde artikel voldoet een de Europese eis m.b.t. deugdelijkheid, bruikbaarheid en CE certificering. Wij spreken onze leveranciers regelmatig aan op het voldoen aan de Europese eisen (mocht het product van buiten de EU komen). Garantie uizonderingen Soms vervalt het recht op garantie:

  • Als er veranderingen in of aan het artikel of apparaat zijn aangebracht door derden; – Gebreken ontstaan door ononoordeelkundig gebruik;
  • Beschadiging door opzet of grove onachtzaamheid; – Breuk of schades welke niet onmiddellijk na aankomst pakket gemeld zijn;
  • Bij onvoorziene omstandigheden (zoals blikseminslag, stroomuitval, natuurrampen et cetera);
  • Als u in gebreke blijft en niet aan uw verplichtingen voldoet.

Wij kunnen nooit verantwoordelijk worden gehouden of aansprakelijk worden gesteld voor schade, direct of indirect, aan personen of objecten welke voortkomt uit installatie of gebruik van de producten die wij leveren.

Klachten

Algemeen

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar getyourlifebag@bluenow.nl.

Consument

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil uiteindelijke aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur.

Ons uitgangspunt is 0% klachten en 0% geschillen, hier werken wij hard aan.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Zakelijk

Voor zakelijke klanten gelden er andere regels dan bij consumenten. Zie hiervoor onze Algemene Voorwaarden.

Veilig & vertrouwd bestellen