Winkelwagen
Afrekenen
Afgerond

De eerste 100 mangroven aangeplant in Madagaskar voor Eden Projects

Na het zien van een 3 op reis reportage gisteren, dat ging over dat mangroven een natuurlijke bescherming zijn tegen de zee, heb ik vanochtend opdracht gegeven 100 mangroven te planten in Madagaskar. Dit zal de eerste serie bomen zijn in een reeks die ik het komende jaar probeer te planten via het systeem wat ik daarvoor gebruik.

Ik ben met BlueNow in 2017 begonnen met het planten van bomen maar omdat het online systeem toen wat kuren vertoonde ben ik er niet meer doorgegaan.

Vanaf nu zal ik via BlueNow regelmatig extra bomen planten uit de opbrengsten van de 3in1 fietstas.

Het certificaat van de bomenplant actie kun je hieronder vinden zodat je zeker weet dat we dit ook werkelijk doen.

Als je het het hele BlueNow bos wilt zien dan kun je dat hier bekijken.

Veilig & vertrouwd bestellen